SweNanoSafe söker en ny projektledare och byter hemvist

Vi söker en projektledare till SweNanoSafe. Anställningen är placerad vid Institutet för miljömedicin (IMM) vid Karolinska Institutet och sista ansökningsdag är den 26:e november 2018.

Swetoxkonsortiet som har varit värd för plattformen kommer att avslutas vid årsskiftet. Inom ramen för dessa förändringar kommer plattformen SweNanoSafe att få en ny hemvist på Institutet för miljömedicin (IMM) från den 1:a januari 2019.

IMM är en institution vid Karolinska Institutet och ett tvärvetenskapligt forskningsinstitut inom det brett definierade området miljömedicin. IMM bedriver avancerad forskning inom miljö- och yrkesmedicin, toxikologi, fysiologi, epidemiologi och biostatistik med fokus på att klarlägga hur miljö- och livsstilsfaktorer påverkar vår hälsa och vilket samspel med gener som finns. IMM är också ett nationellt expertorgan inom miljömedicin och IMM:s forskare är vetenskapliga rådgivare åt myndigheter och andra beslutsfattare samt medverkar i nationella och internationella expertgrupper

Läs mer om SweNanoSafe:

Platsannons för projektledare till Nationell plattform för nanosäkerhet

Information om avvecklingen av Swetoxkonsortiet och Swetox verksamhet i Södertälje

 

Bild: psdesign1, Adobe Stock

0 kommentarer

Relaterade inlägg